Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Chic meaning "stylish"...


Όπως ίσως έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε, εμείς τα Μ, είμαστε κορίτσια με πολυδιάστατες προσωπικότητες και πολυποίκιλα γούστα. Και κυρίως... βαριόμαστε εύκολα, αλλά και δεν βαριόμαστε ποτέ! Γι' αυτό και μας αρέσει να ασχολούμαστε με πολλά διαφορετικά στυλ, υλικά, τεχνοτροπίες, και γενικώς να μην περιοριζόμαστε σε κάτι συγκεκριμένο αλλά να τα δοκιμάζουμε όλα!

Μέσα στα πλαίσια αυτής της συνεχούς αναζήτησης, προέκυψε και η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε μια σειρά κοσμημάτων, έτσι, λίγο πιο chic που λέμε! Πιο ντελικάτα! Ρίξτε μια ματιά!


















Κι επειδή "chic" σημαίνει "στυλάτο" (ελληνιστί!), η Ειρήνη, μια από τις πιο αξιόλογες Ελληνίδες fashion bloggers, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα από τα κομμάτια μας! Ανέβασε λοιπόν στη σελίδα του Fashion Reactor στο Facebook, την παρακάτω φωτογραφία, κάνοντας και μια... ειδική ανακοίνωση...


Έτοιμη για ένα υπέροχο Σ/Κ φορώντας το νέο -δεν το βγάζω από πάνω μου- κολιέ από M&M Handmade stories. Και σκέφτομαι...την εβδομάδα που έρχεται (μιας και θα είναι η τελευταία μου πριν φύγω για Δανία) να κάνω έναν διαγωνισμό για εσάς σε συνεργασία με τα κορίτσια για κάποιο κομμάτι από τη συλλογή τους!! Μείνετε συντονισμένες λοιπόν και από Δευτέρα θα μάθετε περισσότερα

Ναι ναι! Έρχεται διαγωνισμός, και μάλιστα με 2 super-chic δώρα!!! Ο διαγωνισμός θα τρέξει μόνο μέσω των σελίδων μας στο Facebook (M&M Handmade stories & Fashion Reactor) από Δευτέρα, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Και μέχρι να έρθει η Δευτέρα, μην χάνετε χρόνο! Μπείτε στο fashionreactor.com, να δείτε την καταπληκτική δουλειά της Ειρήνης και της Μαργαρίτας, και να πάρετε ιδέες!

Σας περιμένουμε

Μαριλένα & Μαριάννα
ή
Μαριάννα & Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...